Strandafjellet-vinter

 

Velkommen til pudderparadiset Strandafjellet

Strandafjellet er ett av Norges beste løssnøområder, og stadig flere oppdager at den fantastiske naturen kan brukes som utgangspunkt for rekreasjon og aktiviteter hele året. Med korte avstander til både severdigheter og nærmeste flyplass, er Strandafjellet sannsynligvis nærmere enn du tror. Mivo legger til rette for at du skal kunne realisere din hyttedrøm på Strandafjellet, og vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss!

Mivo har jobbet med regulering av hyttetomter på Strandafjellet i flere år. Hittil er fire reguleringsplaner godkjent og under utbygging.

God beliggenhet

Alle våre tomtefelt ligger sydvendt i fjellsiden nord for Fv60, og tomtene har dermed svært gode sol- og lysforhold. Med størrelser fra ca 500m2 til 1.700m2 er vårt mål å kunne tilby tomter for enhver smak.

Tomtenes beliggenhet er planlagt ut fra naturgitte forutsetninger, og vi har hatt spesiell fokus på tilpassing av veier og ski-/skliløyper, turstier, bekker, utsiktspunkt og eksisterende vegetasjon.

Vi har også jobbet målrettet for å unngå å lage "byggefelt på fjellet" der hyttene blir liggende så tett at man ser inn gjennom vinduene til hverandre. Av denne grunn er mange av tomtene romslige og med mulighet for å beholde skjermende vegetasjon mot nabotomtene.

I oversiktskartet nedenfor ser du de tre feltene Ringstadsætra Hyttegrend (øverst), Ottogrenda og Andersgrenda (nederst). Skisenteret, med stolheis/gondol til Roalden, ligger til venstre i kartet.

Byggeklare tomter

Det enkelte eiendomsselskap i Mivo-systemet bygger ut teknisk infrastruktur med vei, vann og avløp, slik at tomtene som hovedregel er byggeklare ved overlevering til kjøper, eller med en kontraktsfestet framdriftsplan etter overtakelse. Vi kan også bistå med anbefalinger når det gjelder alt fra utgraving av tomten til valg av hytteleverandør.

Strandafjellet Skisenter - "Norges beste alpinanlegg!"

Strandafjellet Skisenter har vunnet flere prestisjetunge kåringer, og kan med rette kalles ett av nord-Europas beste skianlegg - spesielt for dem som liker løssnøkjøring. I tillegg er Stranda kommune en av Norges mest besøkte turistkommuner om sommeren, med Geirangerfjorden, Trollstigen, Norangsdalen, fuglefjellet på Runde, Atlanterhavsvegen og jugendstilbyen Ålesund bare noen korte bilturer unna. Les mer om Strandafjellet her.

Kontakt oss for visning eller mer informasjon

Vi tar deg gjerne med på visning i tomteområdene, eller vi gir deg tilstrekkelig informasjon til at du kan ta en tur på egenhånd. Kommer du med fly til Ålesund lufthavn, Vigra, ordner vi selvsagt med transport til og fra Strandafjellet. Turen fra flyplassen til Strandafjellet tar ca 1,5 time og er en naturopplevelse i seg selv!

Ring oss på 909 89 230 eller send en e-post til post@mivo.no, så avtaler vi det som passer best for deg!